Tidigare

Arrangemang

Meny


>>Tidigare Arrangemang<<


Här kan ni läsa lite om de arrangemang vi har anordnat under åren. Om något här intresserar er eller ni har egna förslag på vad vi kan anordna för arrangemang i framtiden, hör av er till våran mail info@tystahuset.se!


---


Introduktion till Tibetansk Drömyoga

Före detta tibetanska munken Stephan Pende höll ett kvällsföredrag om klardrömmar (lucid dreaming). Han lärde ut tekniker hur man får klardrömmar samt hur man använder klardrömmar för att utvecklas i livet.

Pris: Dana


---


Omfamna dina Känslor

Före detta tibetanska munken Stephan Pende höll en heldag med meditation samt föreläsningar om hur man hanterar svåra känslor som t ex ilska, ångest, rädsla mm.

Pris: 600kr inkl fika och lunch


---


Tyst Dag & Tyst Helgretreat

Vi lade upp våran egen dag eller helg där vi växlade mellan sittande och gående meditation för att komma djupare i vår praktik.

Pris:

1-dag: 150kr inkl lunch

Helg: 795kr inkl mat för 2 dygn


---


Introduktion i Meditation

Deltagarna träffades vid fyra tillfällen där varje tillfälle leddes av en av fyra olika medlemmar i föreningen. Det lärdes ut sittställningar, avslappningsövningar och meditation samt delade ledarna med sig av sina erfarenheter av meditation.

Pris: 300kr


---


Bokcirkel

Träffades en till två gånger per månad för att diskutera kring en bok inom temat meditation tills hela boken var avklarad.

Pris: Gratis


---


Heldag med yoga, meditation och föreläsning

Maria Ståhl höll i en heldag där hon pratade kring medvetenhet i ord, tanke och handling samt lärde ut yoga övningar och meditation.

Pris: 395kr inkl lunch


---


Dagar med Tibetansk Buddhism

Nunnan Ani Chimey Lahtso har flera gånger gästat oss med föreläsningar om olika ämnen och lärt ut meditationstekniker tillhörande den Tibetanska traditionen.

Pris exempel: 395kr för 2 heldagar inkl lunch


---


Retreat i Buddhistiskt tempel

Deltagarna spenderade en helg i ett tempel i Borås där munkarna lärde ut sin tradition och sina meditationstekniker.

Pris: 1200kr


---


Heldagsretreat i Theravada Buddhism

En dag med föreläsningar och meditation som leddes av Sumana Ratnayaka, tidigare munk som även studerat många år kring mindfullness.

Pris: 200kr inkl lunch


---


Helgretreat i Vipassana Meditation

Under ledning av före detta munken Staffan Hammers har vi vid flera tillfällen haft retreats utanför Älghult. Dagarna varierade med föreläsningar och meditation.

Pris: 995kr inkl mat för 2 dygn


---


Dhammatalk i Norge

Övernattning och sightseeing i Oslo samt föreläsning av populära läraren Ajahn Brahmavamso.

Pris: 1300kr

Tysta Huset, Ideell Meditationsförening i Växjö   -   Kontakt: info@tystahuset.se